MPL / Smart Data / Slim energiemanagement

Slim energy management

Met digital Twinn digitaliseren we gebouwen en brengen we technische informatie uit GBS/beheerinstallaties in kaart. Denk aan hoofdmeters, zonnepanelen, waterverbruik, laadpalen etc. Door data te visualiseren en te interpreteren in MyOpsView besparen we kosten en krijgen we inzicht. Zo zijn we klaar voor de volgende stap: smart maintenance.

Slimme oplossingen voor duurzame gebouwen en processen. Kostenbesparend voor vandaag. Waardevast voor de toekomst. .

Duurzame doelen halen

Sinds 2023 moeten bedrijfspanden minimaal energielabel C hebben. Dit is een cruciale stap richting het Paris Proof maken van kantoorgebouwen. Om Paris Proof te zijn, moeten gebouwen uiterlijk in 2050 voldoen aan de duurzaamheidsdoelstellingen die zijn bepaald tijdens een klimaattop in Parijs. Eén van deze doelstellingen is het realiseren van een energiebesparing in kantoorgebouwen met 66%. Dit is een aanzienlijke opgave. MPL helpt door het monitoren en optimaliseren van het energieverbruik te vergemakkelijken. Met ons Smart Building Platform maken we inzichtelijk wat het verbruik is. Van gebouwen tot (werk)processen en machines. Op deze manier is eenvoudig eenvoudig te zien wat je kunt doen om de ESG-doelen van de klimaattop in Parijs te halen. Hier lees je meer.

Q-Park

MPL borgt op afstand de brandveiligheid in alle parkeerlocaties van Q-Park in Nederland.

Lees meer

Louterbloemen

De meldkamer van Dierenzorgcentrum Louterbloemen is altijd bereikbaar dankzij MPL’s Teleservice.

Lees meer

WTC Amsterdam

Het MPL Smart Building Platform maakt van WTC Amsterdam een écht slim gebouw.

Lees meer

Delftse Poort

MPL maakte Delftse Poort, het hoogste kantoorgebouw van Nederland, toekomstbestendig. Met slim energiemanagement in de cloud.

Lees meer

UP Office Building

De veiligheid in het UP Office Building is geborgd. Met MPL’s remote services voor cameratoezicht, toegangscontrole en brandmeldinstallatie.

Lees meer

Benieuwd wat jij kunt besparen?

Met slimme energiemanagement tools van MPL realiseer je ESG doelen én bespaar je op je kosten van gebouwbeheer.

Contact formulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.