MPL / Smart Security / Alarmverwerking

Alarmverwerking en verificatie

Onze alarmcentrale staat 24 uur per dag voor je klaar en waakt over jouw mensen en eigendommen. Stand-by om alarmmeldingen snel en professioneel af te handelen. Veiligheid staat voorop. We volgen een protocol dat met jou is afgestemd om er zeker van te zijn dat de zaak juist wordt afgehandeld.

Smart Security. Slimme oplossingen voor veiligheid en beveiliging in en rondom je gebouw. Minimaliseer risico en schade. Optimaliseer veiligheid.

Alarmverificatie efficiënt en veilig

MPL Alarm & Communicatie Centrale is gespecialiseerd in de verificatie van alarmsignalen. Onze centrale kan alle gangbare meldingen efficiënt ontvangen en verwerken. Bij ons begint elke alarmprocedure met een verificatie door ervaren centralisten. MPL kan de alarmverificatie op verschillende manieren vaststellen. Door live camerabeelden te bekijken. Menselijke verificatie door sleutelhouders of opvolgingsdienst. Of door een alarm van meerdere sensoren secties uit het risico-object te ontvangen. Op die manier kunnen we snel vaststellen of er daadwerkelijk sprake is van een verdachte situatie. 

Het verifiëren van een alarm is een belangrijke stap in het proces van alarmering. De politie mag pas actie ondernemen als de melding is geverifieerd door de alarmcentrale. Bij MPL zorgen we voor een snelle en effectieve afhandeling van elke situatie. Zo waarborgen we jouw veiligheid.

Q-Park

MPL borgt op afstand de brandveiligheid in alle parkeerlocaties van Q-Park in Nederland.

Lees meer

Louterbloemen

De meldkamer van Dierenzorgcentrum Louterbloemen is altijd bereikbaar dankzij MPL’s Teleservice.

Lees meer

WTC Amsterdam

Het MPL Smart Building Platform maakt van WTC Amsterdam een écht slim gebouw.

Lees meer

Delftse Poort

MPL maakte Delftse Poort, het hoogste kantoorgebouw van Nederland, toekomstbestendig. Met slim energiemanagement in de cloud.

Lees meer

UP Office Building

De veiligheid in het UP Office Building is geborgd. Met MPL’s remote services voor cameratoezicht, toegangscontrole en brandmeldinstallatie.

Lees meer

Benieuwd wat jij kunt besparen?

Met slimme energiemanagement tools van MPL realiseer je ESG doelen én bespaar je op je kosten van gebouwbeheer.

Contact formulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.