MPL / Smart Security / Live View

Live View

Live View: een samenwerkingsverband tussen MPL’s alarmcentrale en de politiemeldkamer waarbij het mogelijk is dat de politie real-time met jouw camera meekijkt tijdens incidenten zoals een inbraak of overval.

Smart Security. Slimme oplossingen voor veiligheid en beveiliging in en rondom je gebouw. Minimaliseer risico en schade. Optimaliseer veiligheid.

Real-time

Maak kosteloos gebruik van Live View als jouw camerasysteem is aangesloten bij MPL. Bij een alarm bekijkt de centralist de beelden om de situatie ter plaatse te beoordelen. Ziet de centralist daadwerkelijke calamiteiten? Dan kan hij de beelden rechtstreeks doorsturen naar de politiemeldkamer met een druk op de knop. De politie kijkt vervolgens in real-time mee met de beelden en kan snel en doeltreffend handelen, anticiperend op bijvoorbeeld vluchtroutes, signalementen van daders, wapengebruik, enzovoort. Dit vergroot de pakkans van de daders aanzienlijk en ontmoedigt hen om iets te ondernemen, aangezien zij weten dat een snelle politieactie volgt.

Q-Park

MPL borgt op afstand de brandveiligheid in alle parkeerlocaties van Q-Park in Nederland.

Lees meer

Louterbloemen

De meldkamer van Dierenzorgcentrum Louterbloemen is altijd bereikbaar dankzij MPL’s Teleservice.

Lees meer

WTC Amsterdam

Het MPL Smart Building Platform maakt van WTC Amsterdam een écht slim gebouw.

Lees meer

Delftse Poort

MPL maakte Delftse Poort, het hoogste kantoorgebouw van Nederland, toekomstbestendig. Met slim energiemanagement in de cloud.

Lees meer

UP Office Building

De veiligheid in het UP Office Building is geborgd. Met MPL’s remote services voor cameratoezicht, toegangscontrole en brandmeldinstallatie.

Lees meer

Benieuwd wat jij kunt besparen?

Met slimme energiemanagement tools van MPL realiseer je ESG doelen én bespaar je op je kosten van gebouwbeheer.

Contact formulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.