MPL / Smart Security / Remote facility management

Facility management op afstand

Wil je besparen op personeelskosten voor facilitaire diensten? MPL helpt met remote facility management. We verzorgen facilitaire diensten op afstand. Remote én smart. Denk aan het monitoren van beveiligingssystemen en het opvolgen van reparatie- en schoonmaakwerkzaamheden. We sturen alles aan vanaf één centrale locatie. Je betaalt een maandelijkse bijdrage en MPL zorgt voor een efficiënte uitvoering. In meerdere gebouwen tegelijk.

Smart Security. Slimme oplossingen voor veiligheid en beveiliging in en rondom je gebouw. Minimaliseer risico en schade. Optimaliseer veiligheid.

Vooruit denken. Vandaag doen.

MPL zet al ruim 20 jaar de toon in veiligheid en datamanagement. Met vooruitziende blik en aanpakkersmentaliteit maken we de toekomst vandaag al mogelijk. Als enige gecertificeerde WinGuard Control Room Partner bieden wij de mogelijkheid om diensten te koppelen aan onze geavanceerde alarm- en communicatiecentrale. Voor 24/7 support en een waterdicht security management systeem. Het resultaat: een totaaloplossing voor (brand)veiligheid, beveiliging en gebouwbeheer. Met modulaire diensten, afgestemd op specifieke behoeften. En… altijd met maatwerk.

Q-Park

MPL borgt op afstand de brandveiligheid in alle parkeerlocaties van Q-Park in Nederland.

Lees meer

Louterbloemen

De meldkamer van Dierenzorgcentrum Louterbloemen is altijd bereikbaar dankzij MPL’s Teleservice.

Lees meer

WTC Amsterdam

Het MPL Smart Building Platform maakt van WTC Amsterdam een écht slim gebouw.

Lees meer

Delftse Poort

MPL maakte Delftse Poort, het hoogste kantoorgebouw van Nederland, toekomstbestendig. Met slim energiemanagement in de cloud.

Lees meer

UP Office Building

De veiligheid in het UP Office Building is geborgd. Met MPL’s remote services voor cameratoezicht, toegangscontrole en brandmeldinstallatie.

Lees meer

Benieuwd wat jij kunt besparen?

Met slimme energiemanagement tools van MPL realiseer je ESG doelen én bespaar je op je kosten van gebouwbeheer.

Contact formulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.