MPL / Smart Security / Remote open en sluitbegeleiding

Remote open- en sluitbegeleiding

Je wilt maximale veiligheid bieden aan medewerkers die ’s ochtends als eerste of juist tot laat aanwezig zijn op kantoor. MPL biedt remote open- en sluitbegeleiding. Onze alarmcentrale houdt altijd een oogje in het zeil. Zo weet je zeker dat jouw medewerkers veilig zijn op de werkvloer.

Smart Security. Slimme oplossingen voor veiligheid en beveiliging in en rondom je gebouw. Minimaliseer risico en schade. Optimaliseer veiligheid.

Vooruit denken. Vandaag doen.

MPL is in 2001 gestart als alarm- en communicatiecentrale. Onze mensen waken 24 per dag op afstand over mensen en eigendommen. Met onze hypermoderne centrale zetten we al ruim 20 jaar dé standaard in beveiliging en veiligheid. Met vooruitziende blik en aanpakkersmentaliteit hebben we als een van de eerste de transitie naar digitalisering ingezet.

Vandaag biedt MPL een krachtige cloudoplossing voor het complete datamanagement van slimme gebouwen. Wij noemen dat Smart Security en Smart Data. Door – bestaande of nieuwe – systemen te koppelen aan één integraal cloudplatform ontstaat maximaal inzicht voor beheer en optimalisatie van (brand)veiligheid, beveiliging en gebouwbeheer. Het resultaat: meer veiligheid, duurzaamheid en comfort.

Q-Park

MPL borgt op afstand de brandveiligheid in alle parkeerlocaties van Q-Park in Nederland.

Lees meer

Louterbloemen

De meldkamer van Dierenzorgcentrum Louterbloemen is altijd bereikbaar dankzij MPL’s Teleservice.

Lees meer

WTC Amsterdam

Het MPL Smart Building Platform maakt van WTC Amsterdam een écht slim gebouw.

Lees meer

Delftse Poort

MPL maakte Delftse Poort, het hoogste kantoorgebouw van Nederland, toekomstbestendig. Met slim energiemanagement in de cloud.

Lees meer

UP Office Building

De veiligheid in het UP Office Building is geborgd. Met MPL’s remote services voor cameratoezicht, toegangscontrole en brandmeldinstallatie.

Lees meer

Benieuwd wat jij kunt besparen?

Met slimme energiemanagement tools van MPL realiseer je ESG doelen én bespaar je op je kosten van gebouwbeheer.

Contact formulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.