OVER DE MPL GROEP

Oplossingen van MPL maken gebouwen slimmer en beheer eenvoudig. Onze consultants kunnen advies geven op het gebied van risk management. Het resultaat: een duurzaam gebouw waar mensen zich veilig voelen. Met comfortabele werkplekken waar gemak de mens dient. Systemen voor toegangscontrole, HVAC, gebouwbeheersystemen, Brandmeldinstallaties, cameratoezicht en werkplekregistratie werken als één geheel. We doen dus veel meer dan een traditionele alarmcentrale.

Organisatie

De onafhankelijke MPL-groep is opgericht in 2001 en bestaat uit twee onderdelen: MPL Alarm en Communicatie Centrale en MPL Easy Safe Integrations. Bij MPL Alarm en Communicatie Centrale werken mensen die begrijpen hoe belangrijk veiligheid is. Zij waken 24 uur per dag op afstand over mensen en eigendommen. De hypermoderne centrale is goedgekeurd door het ministerie van Justitie en Veiligheid. Medewerkers hebben de mogelijkheid om de politie aan te sturen of het dichtstbijzijnde bewakingsbedrijf in te schakelen.


MPL Easy Safe Integrations zorgt ervoor dat systemen voor camerabeheer, intercom, toegangsbeheer, verlichting, klimaat efficiënt samenwerken. Op een dasboard zie je alles over deuren, temperatuur, bezetting en andere zaken. Data is altijd optimaal beschermd tegen hackers. Oplossingen zorgen voor meer controle, gemak, efficiëntere processen, minder belasting van het milieu en een lagere energierekening.

Missie

Wij doen alles om mensen zich veilig te laten voelen in een gebouw.

Om werkplekken en gebouwen comfortabel te maken. Daarnaast maken we

beheer gemakkelijk en vergroten we duurzaamheid. Dat doen we door efficiënt

gebruik te maken van alle techniek in een gebouw.

Visie

Klantbehoeften veranderen snel. Dat geldt ook voor techniek. Een slim gebouw kan bijvoorbeeld, zodra er niemand meer in een kamer is, het licht automatisch uit doen en de verwarming een graadje lage zetten. Dit draagt bij aan een positieve beleving, bespaart energie en zorgt voor gemak. Met toekomstbestendige systemen ben je altijd klaar voor verandering en verbetering.

Onze partners

Partner van MVO Nederland

MPL maakt gebouwen slimmer en daardoor duurzamer. Zo raken wij samen met andere partijen betrokken bij het ontwerp van nieuwe gebouwen bij aan een duurzamer Nederland. Daarnaast is MPL partner van MVO Nederland, het bedrijven-netwerk van duurzame ondernemers. Zo werken wij, ook met ondernemers buiten ons directe netwerk, samen aan een nieuwe, duurzame economie: klimaatneutraal, circulair, inclusief en met eerlijke ketens.

MVO Nederland

Certificaten, audits, keuringen en eisen

MPL Alarm & Communicatie Centrale B.V voldoet aan de strengste eisen. Daarnaast heeft MPL meer gedaan dan wettelijk nodig is om onze opdrachtgevers en partners te ondersteunen in continuïteit en betrouwbaarheid. 


Het ministerie van Justitie & Veiligheid stelt vanuit de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus (WPBR) strenge eisen aan particuliere alarmcentrales en videotoezichtcentrales. Onze centrale is gecertificeerd op basis van de EN 50518 ‘Monitoring en Alarmontvangst Centrales’ en voldoet hiermee aan de Europese norm.


Ook is MPL door haar software leverancier Advancis beoordeelt als Certified Control Room Partner. MPL levert hiermee een unieke propositie in het gebruik van het WinGuard PSIM cloud platform om opdrachtgevers te ondersteunen met remote diensten en data op het hoogste risico niveau waarbij gebruik wordt gemaakt van onze gesloten Azure netwerken. 

Contact

MPL

Parmentierstraat 2
3772 MS Barneveld

Postbus 291
3770 AG Barneveld

Social media
Telefoon
Alarmcentrale
E-mail
Kantoor
Verkoop
Administratie
Alarmcentrale
Privacy Statement
© 2021. MPL All rights reserved