MPL / Over ons

MPL. Vooruit denken. Vandaag doen.

MPL is al ruim 20 jaar de vooroploper in beveiliging en datamanagement. Iedere dag zoeken we pragmatisch naar vernieuwende oplossingen. Geavanceerde oplossingen die veiligheid, beheer en optimalisatie van panden slimmer maken.

MPL biedt opdrachtgevers vandaag al het gebouwbeheer van de toekomst. Eenvoudiger en kosten efficiënter.

Slimme keuze voor gebouwbeheer

In 2001 startte MPL als alarm- en communicatiecentrale voor 24/7 support. Daar waken onze centralisten non-stop op afstand over mensen en eigendommen. Met onze hypermoderne centrale zetten we al ruim 20 jaar dé standaard in beveiliging en veiligheid.

Met vooruitziende blik en hands-on mentaliteit hebben we als een van de eersten de stap gezet naar digitalisering van veiligheid en oplossingen in de cloud. Nu hebben we slimme oplossingen voor (brand)veiligheid en beveiliging. En voor het datamanagement dat gebouwen duurzamer en comfortabeler maakt. Die oplossingen noemen we Smart Security en Smart Data.

MPL is er voor vastgoedeigenaren en beheerders. Maar ook voor hun partners in gebouw- en faciliteitenbeheer zoals installatiebedrijven. Samen houden we gebouwen veilig en waardevast. En zorgen we voor optimaal comfort voor gebruikers.

Hier staan wij
voor bij MPL

Gemak

We leveren totaaloplossingen die ontzorgen. Te koppelen aan bestaande én nieuwe systemen, om alle data eenvoudig inzichtelijk te maken.

Slim

We zijn vooroploper in digitale veiligheid. Klanten zijn verzekerd van kennis en expertise, kosteneffectieve oplossingen en de nieuwste technologie.

Maatwerk

We bieden maatwerk voor elke beveiligings- of gebouwbeheervraag. Met modulaire diensten en systemen die voorzien in specifieke behoeften.

Partners in security en datamanagement

MPL maakt gebouwen slimmer, veiliger en duurzamer. Dat doen we natuurlijk niet alleen. Samen met deze partners zorgen we voor maatwerk totaaloplossingen die klanten écht ontzorgt.

WinGuard logo
Disruptive Technologies logo
Genetec logo
AirThings logo
Avigilon logo
VAIBS logo
Building Connect logo
Colliers logo
Milestone logo
Eagle Eye Networks logo
CBRE logo
Q-Park logo

Gecertificeerde veiligheid en borging

MPL is ISO9001 en ISO27001 gecertificeerd. Daarmee borgen we niet alleen onze processen, maar ook de beveiliging van data.

Onze alarm- en communicatiecentrale voldoet aan alle normen van EN50518. Dat betekent dat we ook data en ontvangers mogen plaatsen buiten de beveiligde schil van onze alarmcentrale.

MPL is de enige gecertificeerde WinGuard Control Room Partner. WinGuard is best of class in Physical Security Information Management (PSIM). Samen vormen we een ijzersterke combinatie.

Missie

Gebouwen worden steeds slimmer. MPL biedt hier een innovatieve oplossing voor. Door alle systemen onafhankelijk te integreren digitaliseren wij uw gebouw binnen ons smartbuilding cloud platform. Dit zorgt ervoor dat gebouwen waar u zich elke dag in bevindt veilig, comfortabel, duurzaam zijn en u weer grip heeft op uw gebouw.

Visie

In de huidige markt zien wij dat de wensen van de klant en techniek steeds complexer worden aangedreven door transitie en veranderende regelgeving. Door steeds kritisch naar onszelf te kijken, blijven we continue zoeken naar onderscheidende toegevoegde waarden in persoonlijk contact en service op maat.

Door gebouwen ‘naar de cloud te brengen’, ontstaan kansen om welzijn en veiligheid van gebruikers te verhogen, remote te beheren, energie te besparen en duurzame doelstellingen te behalen.

Partner van MVO Nederland

MPL maakt gebouwen slimmer en daardoor duurzamer. Zo raken wij samen met andere partijen betrokken bij het ontwerp van nieuwe gebouwen bij aan een duurzamer Nederland. Daarnaast is MPL partner van MVO Nederland, het bedrijven-netwerk van duurzame ondernemers. Zo werken wij, ook met ondernemers buiten ons directe netwerk, samen aan een nieuwe, duurzame economie: klimaatneutraal, circulair, inclusief en met eerlijke ketens.

Klaar om je gebouw slimmer, veiliger én duurzamer te maken?

Onze experts laten je graag de mogelijkheden van Smart Security en Smart Data zien om gebouwbeheer future-proof te maken.

Meewerken aan de toekomst?

MPL staat in de beveiligings- en datamanagementbranche bekend als een innovatief en vooruitstrevend. Een bedrijf met unieke totaaloplossingen. Die naam houden we hoog dankzij onze collega’s. Wil jij ook werken bij een bedrijf dat voorop loopt? Waar je kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen? De ruimte voor eigen initiatief? Waar je iedere dag bezig kunt zijn met het gebouwbeheer van de toekomst? Bekijk dan onze vacatures. Of stuur een open sollicitatie.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.