mpl projecten

Projecten

Lees meer over MPL

MPL is trots op samenwerkingen en op het werk dat we doen voor opdrachtgevers. Hieronder zie je een aantal van die projecten. Werk waarmee we veiligheid en continuïteit borgen. Waarmee we positief bijdragen aan smart buildings. Allemaal door slim te werken. Samen met opdrachtgevers en partners. Onze groeiende hall of fame.

Q-Park MPL project

Q-Park

Q-Park is bekend van parkeerdienstverlening voor zowel parkeergarages als parkeerterreinen in heel Nederland. De dagelijkse zorg dus voor een enorme hoeveelheid voertuigen. Het borgen van veiligheid is van groot belang voor Q-Park. Brandmeldinstallaties in de parkeergarages moet Q-Park laten melden een particuliere alarmcentrale. Naar MPL. Op afstand beheren wij de brandmeldingen voor bijna alle Q-park parkeergarages in Nederland.

Louterbloemen

Sinds 2017 werkt MPL voor Dierenzorgcentrum Louterbloemen in Dordrecht en omliggende gemeenten. Louterbloemen is afhankelijk van vrijwilligers. Ook voor de meldkamer. Een meldkamer functioneert alleen echt goed met een constante bezetting. Die borgt MPL. We nemen de meldkamer op afroep over van Louterbloemen. Op afstand. Zo borgen we dat Louterbloemen alle meldingen op tijd en goed kan opvolgen.

mpl project louterbloemen
WTC Amsterdam MPL Project

WTC Amsterdam

WTC Amsterdam is state of the art. Niet alleen aan de buitenkant, maar zeker ook in de kern. Achter de hoogwaardige faciliteiten in het kantoorgebouw schuilt een slimme technologie. Technologie die dagelijks bijdraagt aan een gezondere, duurzamere en veiligere omgeving voor gebruikers en bezoekers. WTC Amsterdam is een smart building, mede dankzij het gebruik van het MPL cloud platform.

Delftse Poort

Het Rotterdamse kantoorgebouw Delftse Poort ging niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk de cloud in. MPL kreeg het vertrouwen, de eer en de schone taak om zowel de E- als W-systemen volledig te koppelen aan het SMS (Security Management System). Die koppeling stelt ons en de beheerder van Delftse Poort in staat om de techniek achter het gebouw volledig op afstand te monitoren.

Delftse Poort Rotterdam MPL Project
UP Office Building MPL project

UP Office Building

90 meter hoog is UP Office Building. Het hoogste pand aan de Amsterdamse Piet Heinkade. In totaal meet het vloeroppervlak 17.400 vierkante meter. “Feeling part of a community, that’s the new way of working.” De ervaring die mensen krijgen in UP.  MPL borgt de veiligheid tijdens die new way of working. Voor de optimale ervaring. We beheren, in één systeem, onder meer cameratoezicht, toegangscontrole en de brandmeldinstallatie. Voor controle op afstand.