MPL / Smart Security / Teleservice

Teleservice: 24/7 bereikbaar

In de 24-uurseconomie van vandaag verwachten klanten dat bedrijven altijd bereikbaar zijn. Onze Teleservice (ook wel CSS genoemd binnen MPL Calamiteiten Storingen en Service) helpt jou om hieraan te voldoen. We behandelen calamiteiten, storingen en andere verzoeken van jouw klanten zodat jij 24/7 bereikbaar bent. Altijd.

Smart Security. Altijd bereikbaar voor calamiteiten, storingen en klanten. Op afstand geregeld. On demand inzetbaar. Dat is slim geregeld.

Teleservice: beschikbaar wanneer jij dat wilt

MPL’s Teleservice is beschikbaar op de momenten dat je hier niet zelf toe in de gelegenheid bent. Buiten openingstijden, tijdens vakanties, piekmomenten of onderbezetting handelen wij calamiteiten, storingen en andere verzoeken voor je af.

We werken als verlengstuk van jouw organisatie en nemen de telefoon aan in naam van jouw bedrijf. Als meldkamer, receptie of telefonist. Onze medewerkers stellen vooraf opgestelde vragen om de situatie te begrijpen en de juiste partijen aan te sturen. Na elk gesprek ontvang je een rapportage met een gedetailleerde beschrijving van wat er is gebeurd.

Q-Park

MPL borgt op afstand de brandveiligheid in alle parkeerlocaties van Q-Park in Nederland.

Lees meer

Louterbloemen

De meldkamer van Dierenzorgcentrum Louterbloemen is altijd bereikbaar dankzij MPL’s Teleservice.

Lees meer

WTC Amsterdam

Het MPL Smart Building Platform maakt van WTC Amsterdam een écht slim gebouw.

Lees meer

Delftse Poort

MPL maakte Delftse Poort, het hoogste kantoorgebouw van Nederland, toekomstbestendig. Met slim energiemanagement in de cloud.

Lees meer

UP Office Building

De veiligheid in het UP Office Building is geborgd. Met MPL’s remote services voor cameratoezicht, toegangscontrole en brandmeldinstallatie.

Lees meer

Benieuwd wat jij kunt besparen?

Met slimme energiemanagement tools van MPL realiseer je ESG doelen én bespaar je op je kosten van gebouwbeheer.

Contact formulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.