MPL / Service & support / Aanvraag alarmopvolging

Aanvraag alarmopvolging

Opdrachtbevestiging alarmopvolging

Uw MPL Alarm & Communicatie Centrale faciliteert in samenwerking met QMonitoring fysieke alarmopvolging door geheel Nederland. Bij QMonitoring zijn circa 100 erkende bewakingsbedrijven aangesloten. Er is dus altijd een bewakingsbedrijf bij u in de buurt. Bij alarm stuurt uw MPL Alarm & Communicatie Centrale het dichtstbijzijnde bewakingsbedrijf aan om de alarmmelding op te volgen terwijl QMonitoring de kwaliteit van de alarmopvolging monitort en hier eventueel ook op ingrijpt. Door deze unieke samenwerking bent u altijd verzekerd van een adequate alarmopvolging en denken wij met u mee om het aantal alarmmeldingen tot een minimum te reduceren. Afname in opvolgingskosten is dan ook het bewezen resultaat.
Als u van deze dienst gebruik wenst te maken, vult u dan dit formulier volledig in, onderteken het en retourneer dit naar de MPL Alarm & Communicatie Centrale. Na ontvangst zal QMonitoring u middels email of telefonisch contact informeren over de verdere stappen. QMonitoring zorgt er daarna voor dat de voor u dichtstbijzijnde bewakingsdienst contact met u opneemt om kennis te maken, protocollen met u af te stemmen en de sleutel(s) in ontvangst te nemen.

Abonnement Alarmopvolging per jaar €296,00 excl. btw
Opvolging per uitruk max. duur ½ uur €63,86 excl. btw
Opvolging per uitruk max. duur boven ½ uur, per kwartier €21,68 excl. btw
Ophalen van sleutels (eenmalig) €63,86 excl. btw
Ik ben akkoord met de opgegeven prijzen

Vergeet niet uw huidige overeenkomst ( indien van toepassing) met de alarmopvolger op te zeggen

Ik wil dat MPL de dienstverlening laat starten per*
Ik wil dat MPL de dienstverlening laat starten per

Gegevens locatie

Contactpersoon

Voor de dienstverlening te starten ontvangen wij graag voor iedere locatie:

Sleutels en procedures:

U dient er zelf zorg voor te dragen dat de sleutel die uw dienstverlener nu heeft weer in eigen bezit komt. Indien u de sleutel in bezit heeft en deze samen met de schakelcode aan de surveillant kunt overdragen. Vervolgens zullen wij in samenspraak met Qmonitoring een afspraak met u maken om de overdracht te regelen. Na de overdracht ontvangt u van ons de overeenkomst via de post.

Voor akkoord

Plaats*
Naam

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.