MPL / Kennis & nieuws / MPL’s alarmcentrale: een gerust hart in de zomerse zon

MPL’s alarmcentrale: een gerust hart in de zomerse zon

De zomervakantie nadert. Wellicht ga je een paar weken op vakantie en wil je je vooral nergens druk om maken. MPL helpt je, met remote security. Beveiliging op afstand met hulp van camera’s en een innovatief opvolgsysteem.

Zo heb jij de rust die je verdient. Omdat je weet dat MPL eventuele alarmmeldingen professioneel opvolgt.

Tijdens de zomer heb je een lagere bezetting in je pand. Misschien is het zelfs helemaal dicht. Wat je altijd wilt, is veiligheid borgen. Zeker weten dat niemand binnenkomt en geen gevaarlijke situaties ontstaan. Daarvoor heb je een alarmsysteem. Maar geeft het systeem dat je nu hebt alles dat je zoekt? Of zit je nog meer op je gemak als je de borging van veiligheid uit handen geeft aan de expert? De alarmcentrale van MPL staat klaar om 24/7 een oogje in het zeil te houden.

Meldingen op je telefoon

Wellicht heb je nu een alarmsysteem dat je meldingen geeft via een app. Super handig op afstand. En zo houd je de kosten ook een beetje binnen de perken. Maar die app… Meldingen tijdens je vakantie zorgen voor onrust. Voor een onderbreking van dat wat je zocht: afstand tot je werk.

Stel je eens voor: je krijgt een melding van een verstoring via de app op je telefoon. Je ziet alleen niet wat er aan de hand is en ook niet hoe je de melding moet opvolgen. Je mag als particulier de politie niet inschakelen. Daarvoor moet je een Particuliere Alarm Centrale (PAC) gebruiken. Waar je in je gebouw is er iets aan de hand? Wat precies? Allemaal issues en vragen die je tijd kosten om te beantwoorden. Tijd en onrust.

Eigen personeel voor alarmopvolging

Misschien pak je het anders aan en zet je eigen personeel in voor de opvolging van alarmmeldingen. Dat lijkt efficiënt, maar de praktijk wijst anders uit. Stel dat een medewerker middenin de nacht een melding krijgt en die opvolgt. Daar is hij wellicht een paar uur mee bezig. Die onderbreking van zijn nachtrust, breekt hem overdag op. Op het moment dat hij waarde moet toevoegen aan jouw organisatie.

Toegevoegde waarde en kostenbeheersing

MPL helpt je echt professioneel en efficiënt alarmmeldingen op te volgen. We geloven in toegevoegde waarde en bieden je die door op afstand te volgen en de juiste professionals aan te sturen. Politie of hulpdiensten bijvoorbeeld. We zien wat er waar gebeurt in je pand en schakelen direct. De alarmcentrale van MPL is niet voor niets 24/7 open. Zo nemen we je alle zorgen uit handen.

“Maar is dat dan niet heel erg duur?” Een terecht vraag. De service van MPL is niet gratis. Maar we denken wel met je mee over kosten die je niet wilt maken. Het uitrukken van mobiele beveiliging, bijvoorbeeld. Onze camera’s en ons opvolgsysteem zorgen dat we uitrijden vaak overbodig maken. We kunnen op afstand al zien wat er aan de hand is. Dat bespaart je juist geld en zo voegen wij waarde toe. Waarde, zekerheid en dus rust.

MPL Alarmcentrale: voor iedereen

De oplossing van MPL is er voor bedrijven van alle groottes. We kunnen zelfs particulieren helpen met het alarm van hun eigen huis. Zie je jezelf al, komende zomer? Lekker op het strand, rustig wandelend in de bergen of op avontuur tijdens een stedentrip? Zonder die app op je telefoon die zorgt voor onrust? Vast wel. Dan weet je meteen dat de alarm en communicatie centrale van MPL je helpt om écht tot rust te komen.

Wil je meer weten over wat de MPL Alarm & Communicatie Centrale voor jou kan doen? Voor de aankomende zomer of daarna? Laat het ons weten via info@mpl.nl of (088) 202 07 30. We helpen je graag met advies op maat.

Neem contact op

Wij helpen je graag verder.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.