MPL / Kennis & nieuws / MPL helpt installateurs gebouwen slimmer maken

MPL helpt installateurs gebouwen slimmer maken

MPL maakt gebouwen slimmer, veiliger en duurzamer. Samen met partners. Om nog beter samen te werken, introduceert MPL het Partnerprogramma voor installateurs. Het programma biedt alle partijen meer mogelijkheden.

Met slimme oplossingen in de cloud voor veiligheid, beveiliging en datamanagement. Installatiepartners kunnen hun dienstverlening verbreden en naar een hoger niveau tillen, zonder investeringen te doen.

MPL’s slimme oplossingen op één platform

Het Smart Building Platform as a Service (PaaS) van MPL is een krachtige cloudoplossing voor het complete datamanagement van slimme gebouwen. Eén geïntegreerd platform voor alle processen en systemen die bijdragen aan (brand)veiligheid, beveiliging en gebouwbeheer. Slimme data-analyse maakt prestaties en operationele processen van een gebouw visueel inzichtelijk, om eenvoudig te kunnen sturen.

MPL werkt met het physical security information management platform (PSIM) WinGuard. We zijn de enige gecertificeerd WinGuard Control Room Partner. Daarmee kunnen we diensten koppelen aan onze geavanceerde alarm- en communicatiecentrale. We bieden 24/7 support en een waterdicht securitymanagementsysteem. Ofwel: een totaaloplossing voor veiligheid, duurzaamheid en comfort. Met modulaire diensten die de installateur kan afstemmen op de individuele behoeften van elke klant. Altijd maatwerk.

Samenwerken maakt meer mogelijk

Installateurs die zich aanmelden als partner, hoeven zelf niet te investeren in nieuwe technologieën. Ze profiteren wél van dat wat MPL biedt. Een betere veiligheid in panden bijvoorbeeld. Maar ook realtime zicht op prestaties, onderhoud en storingen. Ze kunnen alles aanbieden dat MPL en WinGuard te bieden hebben.

MPL faciliteert alles met het Partnerprogramma. Zo werken installateurs altijd met de nieuwste software en kunnen ze gebruikmaken van het Smart Building Platform van MPL. Voor hun eigen klanten. Die klanten rekenen de dienst af via de installateur of rechtstreeks met MPL. Partners ontvangen een set-up-vergoeding en/of kick-back over het availability abonnement.

Neem contact op

Wij helpen je graag verder.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.