MPL / Kennis & nieuws / De toekomst is vandaag tijdens de Vakbeurs Facilitair

De toekomst is vandaag tijdens de Vakbeurs Facilitair

Op 8, 9 en 10 juni 2022 verzamelden experts zich in Utrecht tijdens de Vakbeurs Facilitair. MPL was ook aanwezig om onze oplossingen te laten zien op stand 11.5.16. De toegang was gratis na je registratie.

Tijdens de beurs laten we je graag meer zien over het slimmer maken van gebouwen door digitalisering, op het gebied van veiligheid, duurzaamheid, een gezond klimaat en meer.

We laten je zien dat onze oplossingen bijdragen aan de waarde van vastgoed, maar zeker ook aan dat wat gebouwgebruikers nodig hebben in een pand. Veiligheid bijvoorbeeld. Maar slim data gebruiken betekent ook dat de rol van facility manager straks steeds meer die van een data manager wordt. MPL helpt je hierop voor te bereiden.

Wist je dat de oplossingen van MPL je eenvoudig kunnen helpen bij het halen van punten voor je BREEAM-certificering? En dat we ook een bijdrage kunnen leveren aan het halen of behouden van je Well-certificaat? Allemaal door slimmer te zijn en data te gebruiken om aan de juiste touwtjes te trekken. We vertellen je er graag alles over tijdens de Vakbeurs Facilitair.

Neem contact op

Wij helpen je graag verder.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.