MPL / Kennis & nieuws / Advancis en MPL: Garantie op de juiste opvolging van meldingen

Advancis en MPL: Garantie op de juiste opvolging van meldingen

MPL maakt in de meldkamer gebruik van WinGuard, een applicatie van Advancis. Dat geeft onze opdrachtgevers de zekerheid dat we alle tools hebben om meldingen goed op te volgen. WinGuard stelt ons in staat om te zien wat er waar aan de hand is.

MPL is een Control Room Partner van Advancis. Dat is een van de redenen dat je ook ons tegenkomt bij de Advancis-stand op Security Essen 2022.

MPL is de eerste en enige officiële Control Room Partner van Advancis. Dat partnerschap betekent dat MPL in de alarmcentrale gebruik maakt van WinGuard van Advancis. Het partnerschap zorgt dat de centrale 24/7 scherp is op meldingen en geeft ook de rapportagemogelijkheden om data uit meldingen te analyseren en zo processen nog verder aan te scherpen.

Veiligheid en beheer op afstand

Advancis is de ideale partner voor MPL. We bieden onze opdrachtgever een ‘platform as a service’. Beveiliging en gebouwbeheer op afstand. Zeker in grote gebouwen is het aantal technische system steeds groter. Dat maakt het complexer voor huurders van die gebouwen om het beheer en de veiligheid in eigen hand te houden. In plaats van dat huurders steeds meer mensen in dienst moeten nemen, borgt MPL veiligheid en beheer op afstand.

WinGuard, het open PSIM-platform van Advancis, is de ideale oplossing voor de MPL alarmcentrale. Het biedt bijvoorbeeld leveranciersonafhankelijke software voor besturing en controle van alle technische systemen die de klant heeft geïnstalleerd. Maar WinGuard geeft ook de mogelijkheid om gedetailleerde rapporten te maken. Daardoor kan MPL samen met opdrachtgevers efficiencyslagen maken.

Kostenoptimalisatie en gekwalificeerde dienstverlening

Veiligheid op afstand dus. Het partnerschap van Advancis en MPL neemt zorgen uit handen en optimaliseert uitgaven. Opdrachtgevers betalen een vast bedrag per maand voor 24/7 service op afstand. Deze service bespaart aanzienlijk. Daarnaast geven opdrachtgevers gevoelige taken uit handen aan een gekwalificeerde dienstverlener die dag en nacht beschikbaar is. MPL is een officiële alarmcentrale en staat onder toezicht van het Ministerie van Justitie.

20-23 september 2022 staan in het teken van Security Essen 2022. Advancis heeft een stand op de beurs in Duitsland. MPL sluit daar aan, om uitleg te geven over de voordelen van het Control Room Partnership en wat het jouw bedrijf kan opleveren.

Neem contact op

Wij helpen je graag verder!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.