MPL / Demo

Slimmer in slechts 90 minuten

Wil je zien hoe je nog meer uit je gebouw kunt halen? Hoe je beheerkosten in de hand houdt? En tegelijkertijd welzijn van mensen borgt? Wil je in één oogopslag stuurinformatie voor energiemanagement? De luchtkwaliteit of de onderhoudsstaat van installaties? Het kan allemaal. Vraag een demo aan van het MPL Smart Building Platform As A Service.

Slim gebouwbeheer met MPL. Een gratis demo van ongeveer 90 minuten. Met maximaal 6 deelnemers. Bij MPL, online of op locatie.

Ontdek zelf de mogelijkheden tijdens een demo

MPL biedt een cloudgebaseerd Smart Building Platform as a Service (PaaS) voor geïntegreerd datamanagement van slimme gebouwen, met focus op (brand)veiligheid, beveiliging en gebouwbeheer. Door slimme data-analyse worden prestaties en operationele processen inzichtelijk gemaakt.

Wij werken nauw samen met WinGuard, een best of class Physical Security Information Management (PSIM) oplossing. Als enige gecertificeerde WinGuard Control Room Partner bieden wij de mogelijkheid om diensten te koppelen aan geavanceerde alarm- en communicatiecentrale, met 24/7 support en een waterdicht security management systeem. Dit resulteert in een modulaire totaaloplossing voor veiligheid, duurzaamheid en comfort, afgestemd op de behoeften van jouw klant.

Tijdens een demo kun je uitvinden welke modules voor jou geschikt zijn.

Boek nu een gratis demo

Smart Building Platform

MPL’s Smart Building Platform verbindt, beheert en optimaliseert. Veiliger, gezonder en duurzamer.

  • Bestaande én nieuwe systemen in één cloud platform
  • Integrale oplossing voor (brand)veiligheid, beveiliging en gebouwbeheer
  • Eenvoudig inzicht via één data dashboard om processen te beheren en optimaliseren
  • Efficiëntie in beheer met forse kostenbesparing in vergelijking met traditionele systemen
  • Meer veiligheid, comfort en duurzaamheid

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.