WINGUARD PSIM

Scroll Down Arrow
Scroll Down Arrow

WINGUARD PSIM

WAT IS PSIM

RECENT

Physical Security Information Management (PSIM) is een softwareplatform dat verschillende losse beveiligingssystemen integreert die beheerd worden via een uitgebreide gebruikersinterface. De gebruiker merkt de incidenten op die door de verschillende beveiligings- en veiligheidssystemen geregistreerd worden en kan ze oplossen volgende de goedgekeurde standaard procedures. 

Het PSIM+ verschil

Met WinGuard, bieden we een PSIM+ aan als een oplossing die veel verder gaat dan de gebruikelijke reikwijdte van een klassiek systeem. PSIM+ biedt de mogelijkheid voor een allesomvattende integratie van het volledige gebouw, en de communicatie en IT-infrastructuur. Een andere verbetering ten opzichte van conventionele PSIM-oplossingen is de verbinding met hoogwaardige mission-control systemen. 

 

Workflows

 

In een PSIM worden de procedures en instructies van een organisatie opgenomen. Deze worden als workflows (stappenplannen) gepresenteerd aan medewerkers en (bij remote beheer) aan de centralisten van de MPL Alarm & Communicatie Centrale. Zij worden daarmee stap voor stap en volgens de vastgestelde procedures door een situatie geleid, waardoor de kans op menselijke fouten wordt geminimaliseerd.

 

De afhandeling van een situatie is niet meer afhankelijk van het niveau of de ervaring van een medewerker of centralist. Ook kunnen processen worden vertaald naar automatische workflows waardoor deze processen zonder tussenkomst van medewerkers worden uitgevoerd. 

Cameraproject? Dat doen we samen!

Feb 28, 2019
MPL NIEUWS

|

Camera's koppel je direct bij MPL!

Feb 12, 2019
MPL NIEUWS

|

Brandmelding via PAC naar RAC

Apr 23, 2019
MPL NIEUWS

|