MPL / Smart Security

Smart Security

MPL’s slimme oplossingen borgen de veiligheid in en rondom je gebouw. Voor brand- of inbraakbeveiliging. Of bijvoorbeeld toegangscontrole. Met het cloudplatform WinGuard koppelen we alle alarminstallaties. We beheren ze, lezen ze op afstand uit en volgen meldingen op in onze eigen gecertificeerde alarmcentrale. Tegen lagere kosten dan traditionele beveiligingssystemen en -methoden.

Minimaliseer risico en schade. Optimaliseer veiligheid. Met Smart Security van MPL, via ons Smart Building Platform in de cloud.

Slim veiligheid borgen

De Particuliere Alarmcentrale (PAC) van MPL voldoet aan de eisen van EN50518 Monitoring and Alarm Receiving Centre. Een normering die sinds 1 januari 2023 verplicht is voor meldkamers in Nederland. Naast een accurate afhandeling van meldingen, speelt ook de snelheid een rol bij EN50518. MPL handelt meldingen altijd binnen 30 seconden af.

De wereld verandert snel en data wordt steeds belangrijker. De veiligheid van die data dus ook. MPL heeft het ISO27001-certificaat. Daarmee borgen we ook de veiligheid van data die we uit gebouwen halen en inzichtelijk maken in ons Smart Building Platform.

MPL borgt slimme veiligheid. Altijd. Ook als de cloud niet bereikbaar is. Dan vallen we terug op oplossingen die geen netwerk nodig hebben. Op de CSL DigiAir, bijvoorbeeld. Of de CSL Dualcom Pro Range Serie, die werkt met een 4G en LAN. We gebruiken dan SIM-kaarten die werken op een onafhankelijk netwerk. En onafhankelijk van elkaar als back-up. Zo borgen we dat de centrale gedetailleerde informatie krijgt over alarmmeldingen.

Gebouwbeheer efficient geregeld met PSIM

Smart Security van MPL. De juiste dingen doen op het juiste moment met de beste hulpmiddelen.

  • Alle alarmsystemen gekoppeld op één platform
  • Live beelden bekijken
  • Toegangsbeheer op afstand
  • Gespecificeerde alarmmeldingen

WTC Amsterdam

Het MPL Smart Building Platform maakt van WTC Amsterdam een écht slim gebouw.

Lees meer

Delftse Poort

MPL maakte Delftse Poort, het hoogste kantoorgebouw van Nederland, toekomstbestendig. Met slim energiemanagement in de cloud.

Lees meer

Louterbloemen

De meldkamer van Dierenzorgcentrum Louterbloemen is altijd bereikbaar dankzij MPL’s Teleservice.

Lees meer

Q-Park

MPL borgt op afstand de brandveiligheid in alle parkeerlocaties van Q-Park in Nederland.

Lees meer

UP Office Building

De veiligheid in het UP Office Building is geborgd. Met MPL’s remote services voor cameratoezicht, toegangscontrole en brandmeldinstallatie.

Lees meer

Ontdek alle mogelijkheden voor Smart Security om je gebouw toekomstbestendig te maken

Vraag vandaag nog een demo aan van onze slimme oplossingen voor (brand)veiligheid, beveiliging en gebouwbeheer. En ontdek hoe data je kan helpen om duurzaam en kostenefficiënt te optimaliseren.

Mirjam Addiks
Dierenzorgcentrum Louterbloemen
“MPL borgt op afstand dat onze meldkamer altijd is bemand. We hebben in MPL een partij gevonden die een uitstekende dienst levert én meedenkt.”
Bertram ter Bogt
Q-Park
“MPL biedt één systeem waar je alles op kunt terugzien. Ze kunnen er al die andere deeloplossingen op integreren. Dat is een échte oplossing.”
Hans Staal
CBRE
“WTC Amsterdam wil vooroplopen als het gaat om duurzame innovaties die bijdragen aan de ESG-doelstellingen van Parijs. MPL’s inzicht in data is daarbij onmisbaar.”
Jeroen Alberts
Eagle Eye Networks
“Bedrijven gebruiken vaak nog wat onveilige manieren om beelden te delen. Met een cloud-oplossing van MPL, gaan beelden alleen naar buiten toe en komt niets naar binnen.”
Kasper van Kekem
VAIBS
“MPL was een van de eersten die onze innovatie, slimme camera’s op basis van AI, wilde oppakken. Zij zagen de winst die we samen kunnen halen voor opdrachtgevers.”
Sander Groenendijk
Avigilon
“Beelden met een bepaalde trigger gaan vanuit de server op locatie direct naar de alarmcentrale van MPL, via WinGuard. Dat zorgt voor meerwaarde voor opdrachtgevers.”

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.