Slimme gebouwbeveiliging van MPL

Slimme gebouwbeveiliging

Lees meer over MPL

MPL zorgt met slimme gebouwbeveiliging voor grip op al uw systemen met een cloud platform dat alles met elkaar verbindt. De bedrijfsalarmcentrale kan alles vanuit de locatie managen, maar ook met een druk op de knop doorschakelen naar onze alarmcentrale om kosten van personeel te besparen. Dit alles vanuit een en hetzelfde platform.

Slimme gebouwbeveiliging

In onze eigen meldkamer kunnen we veel taken van mensen op locatie overnemen door Beveiligingstechniek zoals camera-, inbraak- en toegangscontrolesystemen te combineren met menselijk toezicht. Zo kunnen wij toegangscontrole, surveillancerondes, open- en sluitbegeleiding en zelfs facility management op afstand overnemen. Met deze slimme gebouwbeveiliging hebben we 24/7 ogen op ieder onderdeel van je bedrijf, dit zorgt voor meer veiligheid en dat tegen een fractie van de kosten voor mensen ter plaatse.

Alarmcentrale as a Service

Vanuit een eigen alarmcentrale heeft u de volledige controle over uw aangesloten gebouw gebonden installaties. Van uw bedrijfsalarmcentrale ontvangt u meldingen zoals brand, ongeautoriseerde toegang, inbraak of afwijkingen aan klimaatbeheersing en andere technische installatie. Om deze risico’s te beperken, maken u en uw medehuurders gebruik van steeds complexere systemen.

MPL zorgt voor grip op deze systemen met een cloud platform dat alles met elkaar verbindt. De bedrijfsalarmcentrale kan alles vanuit de locatie managen, maar ook met een druk op de knop doorschakelen naar onze alarmcentrale om kosten van personeel te besparen. Dit allen vanuit een en dezelfde platform.

Alarmcentrale as a service
Remote Facility Management

Remote facility management

Facilitaire diensten als de receptie, beveiliging, toegangsbeheer en brandbeveiliging worden vaak door mensen uitgevoerd. MPL biedt deze diensten van afstand aan, remote & smart. Veel van deze taken kunnen (deels) op afstand worden overgenomen, zoals het monitoren van beveiligingssystemen of het signaleren en opvolgen van reparatie- en schoonmaakwerkzaamheden. Dat betekent een grote kostenbesparing: in plaats van personeelskosten betaal je één maandelijkse bijdrage. Voor dat bedrag voert MPL facilitaire diensten efficiënt uit, in meerdere gebouwen tegelijk. We sturen alles aan vanaf één centrale locatie.

Remote toegangsbeheer

Als bedrijf wil je grip hebben wie er in welke ruimte kan en mag. Remote Toegangscontrole is een goede oplossing. Door camerabewaking en intercom te combineren met het toegangscontrole-systeem kan de MPL- alarmcentrale tonen wie toegang wil en kan er op afstand deuren, hekken en slagbomen geopend worden.

remote toegangsbeheer
Remoten open en sluitbegeleiding

Remote open en sluitbegeleiding

Of het nu een medewerker is die ’s ochtends vroeg alleen aanwezig is of iemand die als laatste ’s avonds nog op kantoor aan het werk is: als werkgever wil je er alles aan doen om veiligheid te bieden. Met remote open- en sluitbegeleiding wordt er altijd, vanuit de MPL alarmcentrale een oogje in het zeil gehouden.

Remote camera surveillance

Ook als er geen alarm afgaat, kan het wenselijk zijn om een oogje in het zeil te houden. Vaak maken bewakers kostbare surveillancerondes ter plaatse. Dit kan ook op afstand; op gezette tijden worden alle camerabeelden bekeken of zich geen verdachte of ongewenste situaties voordoen.

Remote camera surveillance
Remote securitymanager

Remote securitymanager

Alarm dat nodeloos afgaat komt vaak voor. Hiervoor wordt een surveillancedienst van een beveiligingsbedrijf aangestuurd om te kijken. Door camera toe te passen heb je beeld. MPL kan remote ook het alarm bedienen en in plaats van een surveillancedienst te sturen het alarm remote resetten. 

Kennis & Nieuws

advancis-mpl-partner
Blog

Advancis en MPL: Garantie op de juiste opvolging van meldingen

psim cloud platform meer veiligheid
Blog

Optimale brandbeveiliging met WinGuard PSIM cloud

MPL smart building betere brandbeveiliging digitaal
Blog

Betere brandbeveiliging met Smart Buildings

Benieuwd wat MPL voor uw organisatie kan betekenen?

Iedere organisatie is anders. Wij geven graag advies over de beste oplossing voor jou. Wil je meer informatie over onze diensten rond smart buildings, veiligheid en integratie?