REMOTE BEHEER

Scroll Down Arrow
Scroll Down Arrow

REMOTE BEHEER

REMOTE HOSPITALITY

MPL biedt dienstverlening aan die zich het best laat omschrijven als “Remote- Gebouwenbeheer”. Onder de noemer “Hospitality dienstverlening” is in de loop der jaren een steeds groter aantal facilitaire diensten ontstaan.

Te denken valt aan receptie, security, technisch beheer, toegangsbeheer, toegangscontrole enzovoorts. Al deze diensten worden uitgevoerd door verschillende mensen.

MPL biedt deze diensten “remote”, ofwel op afstand aan.

Voor de eigenaar, huurder, beheerder of gebruiker van een (groot) gebouw of parkeergarage levert het overstappen van deze traditionele facilitaire dienstverlening naar de “remote”-versie die MPL biedt, een substantiële kostenbesparing op.

Immers, in plaats van een salaris voor iemand die zich fysiek in of bij het pand bevindt, wordt er voor het remote beheer een maandelijkse bijdrage betaald aan een organisatie die erop is ingericht deze facilitaire diensten zo efficiënt mogelijk en voor meerdere gebouwen tegelijk, vanuit één centrale en gecertificeerde omgeving uit te voeren. 

De kosten daarvan zijn een fractie van de kosten van de traditionele facilitaire diensten.

De flexibiliteit gaat zover dat u,  met één druk op de knop, de gewenste activiteiten op de dag ook geheel zelf kunt uitvoeren.

MPL biedt deze dienstverlening aan onder de naam: Building Intelligent Solutions (BIS). BIS kan zorgen voor een aanzienlijke verlaging van de TCO (Total Cost of Ownership).

 

MPL biedt vanuit de Alarm & Communicatie Centrale een totaaloplossing, waarbij remote beheer , technische dienstverlening, CSS dienstverlening, intercomoproep afhandeling en alarmafhandeling onder één dak zijn ondergebracht.

Deze integrale benadering is betrekkelijk nieuw in de markt. Niet voor niets is het MPL- motto:  “Anders Denken, Anders Doen”.  Indachtig dit motto dagen wij gesprekspartners uit om bedrijfsprocessen anders te benaderen. 

 

Inmiddels zijn er vele bedrijfspanden aangesloten waar MPL het totale remote beheer voor mag uitvoeren.

RECENT

Cameraproject? Dat doen we samen!

Feb 28, 2019
MPL NIEUWS

|

Camera's koppel je direct bij MPL!

Feb 12, 2019
MPL NIEUWS

|

Brandmelding via PAC naar RAC

Apr 23, 2019
MPL NIEUWS

|