Zoeken
  • Jimmy Boeijen

Mogelijkheden voor integratie met een inbraakalarm systeem.

Bijgewerkt: 7 dec 2020U kunt de beveiligingssystemen van uw klanten nog verder verbeteren door de installatie te integreren. Organisaties die beveiligen op afstand verhogen de veiligheid en de continuïteit.

Vanuit de traditionele meldkamer platformen wordt er bijvoorbeeld een SIA melding doorgegeven aan de contactpersonen. Als informatie ontvangt de centralist een alarmmelding op de derde verdieping links bijvoorbeeld. Deze informatie wordt gedeeld met de opvolger van het alarm en beoordeeld de melding op locatie.

Vaak wordt ervoor gekozen om een persoon naar de locatie te sturen. Met de huidige aanwezige techniek kan MPL Alarm en communicatie centrale de melding ontvangen en beoordelen door virtueel binnen enkele seconden op de locatie te zijn. Incidenten worden sneller waargenomen en indien nodig worden de juiste hulpdiensten aangestuurd. Wanneer dit een ongewenste melding betreft levert dat u een besparing op, doordat de centralist het incident beoordeeld en het systeem weer reset en inschakelt.

MPL bied een remote security oplossing vanuit een zeer uitgebreid platform. Het automatiseert vele handelingen, waardoor gebouwen efficiënter te gebruiken zijn. Ook de veiligheid wordt er in belangrijke mate mee bevorderd. Zeker sinds het ook mogelijk is geworden inbraak installaties te integreren. De bekende installaties zijn te integreren in onze oplossing.

· Galaxy

· ATS

· SPC van der Bilt

· Risco

· Satel integra

Bij een geïntrigeerde oplossing weet de centralist precies waar de alarmmelding afgaat. Door de plattegronden in het systeem te visualiseren , zien wij welke melding in alarm staat. Door het inbraaksysteem te koppelen met het camerasysteem, ziet de centralist direct de belangrijkste camera’s voor een verificatie. Hiermee filtert de centralist snel of het een daadwerkelijke inbraak of een ongewenste melding betreft.

Het levert u ook direct een besparing op wanneer de melding ongewenst is en er zijn geen bijzonderheden waargenomen. Daarmee is het ook een duurzame oplossing omdat er geen surveillance auto wordt aangestuurd.

Op gebied service richting de klant levert dit een enorme meerwaarde. Kijk eens naar de voordelen die u als klant hebt:· Uit-inschakelen van het alarmsysteem

· Uit-inschakelen van zone’s ( overbruggen )

· Herstellen van alarmmeldingen

· Koppelen met bijvoorbeeld het toegang of camerasysteem

· Investering wordt snel terugverdiend

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden, wij horen graag hoe wij u kunnen helpen. Stuur gerust een vraag naar sales@mpl.nl

80 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven