Zoeken
  • Jimmy Boeijen

Al uw beveiligingssystemen geïntegreerd in één Security Management Systeem als een SaaS oplossing.
Wat is PSIM?


Physical Security Information Management (PSIM) is een softwareplatform dat verschillende losse beveiligingssystemen integreert die beheerd worden via een uitgebreide gebruikersinterface. De gebruiker merkt de incidenten op die door de verschillende beveiligings- en veiligheidssystemen geregistreerd worden en kan ze oplossen volgende de goedgekeurde standaard procedures.  MPL PSIM+ Security as a Service Met WinGuard als een SaaS, bieden we een PSIM+ aan als een oplossing die veel verder gaat dan de gebruikelijke reikwijdte van een klassiek systeem. PSIM+ biedt de mogelijkheid voor een allesomvattende integratie van het volledige gebouw, en de communicatie en IT-infrastructuur. Een andere verbetering ten opzichte van conventionele PSIM-oplossingen is de verbinding met hoogwaardige mission-control systemen.  Workflows ( bedrijfsprocessen ) In een PSIM worden de procedures en instructies van een organisatie opgenomen. Deze worden als workflows (stappenplannen) gepresenteerd aan medewerkers en (bij remote beheer) aan de centralisten van de MPL Alarm & Communicatie Centrale. Zij worden daarmee stap voor stap en volgens de vastgestelde procedures door een situatie geleid, waardoor de kans op menselijke fouten wordt geminimaliseerd. De afhandeling van een situatie is niet meer afhankelijk van het niveau of de ervaring van een medewerker of centralist. Ook kunnen processen worden vertaald naar automatische workflows waardoor deze processen zonder tussenkomst van medewerkers worden uitgevoerd.


Remote security


Deze oplossing kunt u in een bedrijfsalarmcentrale integreren. Maar in plaats hiervoor een eigen meldkamer en 24/7 operators op locatie te hebben, biedt MPL remote security en gebouwbeheer op afstand.


Wij kunnen met 1 druk op de knop het beheer van u overnemen, 24/7 als u het nodig heeft of alleen buiten kantoortijden. Wij nemen direct de dienstverlening volgens dezelfde processen van over.


Door slim om te gaan met de data die uw pand of panden genereren, blijven de gebouwen veilig, toegankelijk en duurzaam.87 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven