Zoeken
  • Jimmy Boeijen

Accountmanager MPL Alarm & Communicatie Centrale

Wie zijn wij?


MPL Alarm & Communicatie Centrale in Barneveld is een jong, innovatief en groeiend bedrijf. Met ons Smart Buildings Platform en innovatieve blik op alarmafhandeling is MPL uniek op de Europese markt. Met een zeer uitgebreide portfolio aan dienstverlening bieden wij oplossingen voor het monitoren van objecten binnen het security & safety domein. Oplossingen die worden toegepast bij in het oog springende panden in Nederland. Middels dynamische afhandelprotocollen en een flexibele grafische gebruikersinterface worden (onze) operators 24/7 begeleid bij het reageren op, en afhandelen van (bedrijf kritische) events op diverse vlakken.


Functie omschrijving


MPL Alarm & Communicatie Centrale heeft ter uitbreiding van de commerciële afdeling een vacature voor een accountmanager. Onze diensten bieden de beste innovatieve oplossingen om juist te reageren op inbraak, brand, camera’s, toegangscontrole en monitoring van uiteenlopende systemen en bieden we bereikbaarheid 24/7 voor calamiteiten storingen en services.


Functie omschrijving


Als account manager ben je verantwoordelijk voor het in stand houden en vergroten van de Installateurs portefeuille. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de commerciële voorbereiding van (maatwerk) offertes. Je werkt geheel zelfstandig en hebt contact met zowel bestaande als nieuwe installateurs ter ondersteuning en advisering van de juiste dienstverleningsconcepten. Je kunt de wensen van deze innovatieve doelgroep vertalen in mooie samenwerkingen met een hoge tevredenheid waarbij je oplossingsgericht te werk gaat. Commerciële vraagstukken kun je goed analyseren, je ziet de innovatieve toepassingen in de markt en weet deze nieuwe kansen op de juiste wijze te vertalen en toe te passen.


Functie Eisen


- Je hebt een technisch en commerciële afgeronde opleiding - Minimaal 3 jaar ervaring als accountmanager binnen de installatiebranche - Je hebt kennis van de Particuliere Alarmcentrale markt en dienstverlening - Je hebt goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal - Je bent instaat zelfstandig je commerciële weg te vinden - Je weet aanbestedingen om te zetten in een gunning - Je hebt ervaring met het geven van presentaties - Je bent creatief in marketing vraagstukken. - Je kunt acteren op verschillende niveaus binnen een onderneming - Je bent representatief, communicatief, klant- en resultaatgericht en gedreven


Organisatie MPL


Voor meer informatie zie ook onze website MPL.nl en http://www.gebouwintegratie.nl

Parttime uren: 24-38 per week

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd


Wij zien uw reactie op deze vacature graag tegemoet via info@mpl.nl

129 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven