PERSOONSALARMERING

Scroll Down Arrow
Scroll Down Arrow

PERSOONSALARMERING

NOOD-EN ASSISTENTIEMELDING

RECENT

Veiligheid is een belangrijk element van de kwaliteit van ons leven. Bedreigingen van buitenaf leiden tot vele miljarden euro's aan schade, maar vormen daarnaast voor de betrokkenen vaak ook nog eens een traumatische ervaring.

Persoonlijke veiligheid is van groot belang. Om de veiligheid te vergroten, kunnen noodknoppen worden toegepast. Voor iedere situatie waarbij snel en soms discreet hulp ingeschakeld moet worden, bieden wij een betrouwbare oplossing.

 

Alarmeren

De MPL Alarm & Communicatie Centrale kan op diverse manieren worden gewaarschuwd. Zo kan de gebruiker van het systeem in geval van nood contact leggen met MPL, door het indrukken van een knop op het systeem. De centralist stuurt opvolging ter plaatse, of heeft door middel van een spreek/luisterverbinding contact met de gebruiker. 

 

Man Down functie

 

Ook zijn er mogelijkheden om de alarmcentrale te laten waarschuwen als de unit niet meer beweegt. Door de zogenaamde bewusteloosheidsdetectie, of man- down functie, krijgt MPL een signaal als de unit en daarmee de gebruiker van de unit, gedurende langere tijd niet beweegt. Dit concept is uitermate geschikt voor zogenaamde “alleen- werkers". 

Camera's koppel je direct bij MPL!

Feb 12, 2019
MPL NIEUWS

|

Brandmelding via PAC naar RAC

Apr 23, 2019
MPL NIEUWS

|

Cameraproject? Dat doen we samen!

Feb 28, 2019
MPL NIEUWS

|