MPL / Kennis & nieuws / Gratis voorlichtingssessies Smart Building Platform As A Service

Gratis voorlichtingssessies Smart Building Platform As A Service

MPL houdt gebouwen veilig en comfortabel. Daarvoor gebruiken we ons eigen Smart Building Platform As A Service. MPL koppelt alle alarmsystemen en datastromen aan elkaar. Om alle meldingen vanuit gebouwen snel en adequaat af te handelen. En, daar waar nodig, opgevolgd. Maar hoe werkt het precies?

We gaan ‘on the road’. Om organisaties voor te lichten. Op 15 februari hadden we een eerste sessie bij CBRE. Ook jij kunt je nu aanmelden. Gratis.

Voorlichtingssessies: wat en voor wie?

De sessies die we organiseren zijn er voor de gebruikers. Voor property managers en facility managers bijvoorbeeld. We leggen uit hoe het Platform As A Service werkt. Maar we nemen ook uitgebreid de tijd voor antwoorden op vragen. Vragen over waar gebruikers informatie kunnen vinden bijvoorbeeld. Maar ook over specifieke informatie die ze uit het platform kunnen halen. Of niet. Daar leren wij dan ook weer van en wellicht kunnen we het platform dan op maat verrijken.

Zelf deelnemen en aanmelden

MPL helpt jouw organisatie ook graag met een gratis en vrijblijvende voorlichtingssessie. Zo’n sessie
duurt 60 tot 90 minuten. Uitloop is mogelijk, als je team meer vragen heeft. MPL neemt graag de tijd voor je om te zorgen dat je echt goed geïnformeerd terugreist.

Per sessie kunnen maximaal zes personen deelnemen. Jij komt naar MPL toe in Barneveld of MPL reist af naar jouw locatie als dat handiger voor je is. Je kunt kiezen uit een open inschrijving voor installatiebedrijven, een open inschrijving voor eindgebruikers of een private session voor je organisatie.

Meld je hiernaast aan voor de sessie van jouw keuze.

Neem contact op

Wij helpen je graag verder.

Naam(Vereist)
Ik meld me aan voor deze datum:(Vereist)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.