CBRE EN MPL MAKEN GEBOUWEN 'SMART'


Smart buildings toekomstmuziek? Nee, bewijzen CBRE Global Investors en MPL. “De eindgebruiker bepaalt de waarde van het gebouw.” Het resultaat: lagere kosten en minimaal dezelfde klanttevredenheid.


Via een PSIM+softwareplatform (Physical Security Information) realiseren de partijen in verschillende kantoor gebouwen gezamenlijk al een allesomvattende integratie van de verschillende losse technische systemen en beheren zij deze zowel lokaal als op afstand via een uitgebreide gebruikersinterface. “De eindgebruiker bepaalt de waarde van het gebouw.” Cor Treure is er duidelijk over. Het resultaat: lagere kosten en minimaal dezelfde klanttevredenheid. Hij werkt voor CBRE Global Investors.


CBRE Global Investors is een fondsmanager van onder andere commercieel vastgoed met veel aandacht voor de (eind-)gebruikers. “Het comfort en welzijn van de kantoorgebruikers staan centraal. Dat komt aan de ene kant tot uiting via een hoog hospitalityniveau tijdens onder meer de fysieke contactmomenten, zoals het ontvangstmoment”, vertelt Treure. Maar aan de andere kant merkt hij ook op dat de ‘internet of things’ (IoT) in de gebouwen van CBRE Global Investors een dominantere rol speelt bij de serviceverlening. “Door gebruik van IoT wordt het comfortniveau verhoogd. Zo biedt IoT eenvoudig de mogelijkheid om remote temperatuur en toegang te monitoren.”

Neem contact op

Wij helpen je graag verder!

Contact

MPL

Parmentierstraat 2
3772 MS Barneveld

Postbus 291
3770 AG Barneveld

Social media
Telefoon
Alarmcentrale
E-mail
Kantoor
Verkoop
Administratie
Alarmcentrale
Privacy Statement
© 2021. MPL All rights reserved