IP KIEZERS EN SIMKAARTEN

IP KIEZERS EN SIMKAARTEN

IP KIEZERS EN SIMKAARTEN 

RECENT

MPL levert diverse producten om de doormelding van een alarmsysteem te optimaliseren. De alarmtransmissies omvatten kostenbesparende oplossingen voor de brand- en inbraakbeveiligingssector. De te leveren single- en dualpath producten, omvatten alle beschikbare technologieën voor alarmtransmissie. Daarnaast zorgt de standaard inbegrepen WorldSim voor een optimale verbinding met het sterkste netwerk. 

Emizon TCD

Met de Emizon bieden wij een beveiligde dual-path alarmtransmissie voor inbraakalarm, brandalarm en CCTV  beveiligingssystemen. De Emizon maakt gebruik van een combinatie van IP en GPRS-paden en is daardoor uitermate geschikt voor upgrades van analoog naar IP. Deze oplossing is voor elke risicoklasse geschikt. 

DigiAir

Met de Digiar bieden wij de oplossing voor locaties zonder netwerk. De Digiair maakt gebruik van alle mobiele netwerken via een WorldSim in plaats van een vaste telefoonlijn. De Digiair is ontworpen voor objecten met een laag tot gemiddeld risico en is een ideale upgrade voor analoge alarmoverdragers doordat er geen gesprekskosten zijn. 

Brandmelding via PAC naar RAC

Apr 23, 2019
MPL NIEUWS

|

Cameraproject? Dat doen we samen!

Feb 28, 2019
MPL NIEUWS

|

Camera's koppel je direct bij MPL!

Feb 12, 2019
MPL NIEUWS

|

CONTACT

Parmentierstraat 2
3772 MS Barneveld

Postbus 291
3770 AG Barneveld

Tel: 088 - 2020730

Mail: info@mpl.nl

QUICK LINKS

  • YouTube Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn