CAMERA DIENSTVERLENING

Scroll Down Arrow
Scroll Down Arrow

CAMERA DIENSTVERLENING

CAMERA DIENSTVERLENING

Op de Alarm & Communicatie Centrale is het mogelijk om camera’s te koppelen aan het alarmsysteem of als standalone camerasysteem. Dat betekent dat MPL binnen enkele ogenblikken virtueel bij u ter plaatse is. In geval van een noodsituatie kunnen wij, door middel van Live View, de beelden direct doorzetten naar de politie. In geval van een alarmmelding van het alarmsysteem start de centralist de cameraverbinding op en overziet snel of er onregelmatigheden zijn. Dit vergroot uw veiligheid bij het ter plaatse gaan en kijkt er kijkt altijd iemand met u mee bij een alarm.

 

Uw voordelen/mogelijkheden

  • Binnen enkele seconden zijn wij virtueel aanwezig

  • Virtuele openings-,sluit-ronde of surveillanceronde

  • Besparing op uitrukkosten van een fysieke opvolgingsdienst

  • Op heterdaad betrappen en de pakkans vergroten door middel van livebeelden

 

Vrijwel alle cameramerken zijn te koppelen bij MPL. Wij zijn een gecertificeerd CCTV Toezichtcentrale. Wij zorgen er samen met uw installateur voor dat de camerabeelden op onze Alarm &- en Communicatie Centrale de alarmcentrale worden ontvangen en beheersbaar gemanaged worden. Door de camera’s te integreren in de bestaande software, kan daarnaast het alarmsysteem gekoppeld aan het camerasysteemcamerasysteem direct virtueel gekoppeld worden aan het alarmsysteem.

Na een alarmmelding is het voor de centralist van immens belang om tijdens de inkijkactie ook de beelden van vlak voor de melding terug te kunnen kijken. Op basis van deze informatie wordt vervolgens het vooraf afgesproken protocol in werking gezet.

RECENT

Brandmelding via PAC naar RAC

Apr 23, 2019
MPL NIEUWS

|

Cameraproject? Dat doen we samen!

Feb 28, 2019
MPL NIEUWS

|

Camera's koppel je direct bij MPL!

Feb 12, 2019
MPL NIEUWS

|